Rimpelbehandeling in Antwerpen

Rimpels gaan helaas gepaard bij het ouder worden! Rimpels ontstaan onder meer door het veelvuldig samentrekken van de gelaatsspieren. Na verloop van tijd zullen deze mimiekrimpels ook in ontspannen toestand in je huid blijven staan. Er bestaan twee types van rimpelbehandeling met injecties om je gelaat te verjongen. Enerzijds zijn spierontspanners een succesvol middel en kan er voor diepere rimpels gewerkt worden met injecties met hyaluronzuur.

Botuline Toxine injecties in Antwerpen

Botuline toxine is een soort spierontspanner die al meer dan 20 jaar een veilig en succesvol middel is om een gelaatsverjonging te bekomen. Aangezichtsspieren die overmatig worden aangetrokken veroorzaken op termijn rimpels. Wanneer een botuline toxine in de spier wordt ingespoten, zullen deze spiertjes tijdelijk verlammen, waardoor de rimpels verdwijnen.

Het effect van deze inspuitingen zal na 3 tot 5 dagen zichtbaar zijn en houdt ongeveer zes maanden aan. Nadien kan je deze injecties terug herhalen.

Naarmate je vaker injecties laat toedienen, zal het effect langer aanhouden, omdat de spiertjes steeds slapper en dunner worden.

Volgende expressierimpels kunnen worden behandeld door middel van botuline toxine: denkrimpels tussen je wenkbrauwen, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes.

Hyaluronzuur of fillers injecties in Antwerpen

Indien je diepere rimpels hebt, kunnen we injecties met hyaluronzuur aanbevelen, waarbij de rimpels als het ware worden opgevuld. Door middel van injecties met afbreekbare fillers, zoals hyaluronzuur, kunnen je rimpels opgevuld worden.

Hyaluronzuur is een natuurlijk product, dat na verloop van tijd terug afbreekt, waarna de behandeling herhaald kan worden. Dankzij dit natuurlijk product kent deze techniek geen of amper nevenwerkingen.

Fillers kunnen in meerdere zones van het gelaat het volume herstellen. Zo denken we aan een lipvergroting, de neus- lippenplooi, fronsrimpel tussen de wenkbrauwen en het volume ter hoogte van de jukbeenderen.

Ben je uit de regio groot Antwerpen, of ook uit Schilde, Schoten, Brasschaat of Brecht, dan kunnen wij een oplossing bieden om je gelaatsrimpels aan te pakken met botuline toxine of fillers injecties.